Willa Nordic

Vill du ha ett hus med attityd? Vill du ha ett personligt hus, som återspeglar vem du är? Vill du ha ett hus som är designat enligt gammaldags modell eller ett modernt miljöhus? Vill du kanske ha en snygg blandning av allt detta eller har helt egna idéer? Oavsett vilka dina önskemål är kan Willa Nordic ge dig ditt drömhus.

Willa Nordic byggde sitt allra första hus år 1989 och var redan då ett företag med ambitionen att bli en av de ledande hustillverkarna i Sverige. Sedan den dagen har företaget hunnit bygga mer är 3 000 hus och lär garanterat inte sluta nu. Företaget växer i takt med att ambitionen om att utvecklas blir allt högre.

Willa Nordic hittar du på en mängd platser i vårt land, då främst i Svealand och Götaland, men även utanför rikets gränser, närmare bestämt i Danmark. Oavsett vart i vårt avlånga land du befinner dig vill Willa Nordic kunna vara där för dig och ge dig dina drömmars hus.

Hur Willa Nordic bygger ditt drömhus

I mer än tjugo år har Willa Nordic ritat, byggt och levererat moderna hus av toppklass till det svenska folket. De utvecklas ständigt, men har under hela tiden behållit sin särprägel. Ända seden starten har företaget haft en egen filosofi, det är att alltid bygga hus på ett mer effektivt sätt än när man exempelvis bygger med vanligt lösvirke. Det medför att Willa Nordic levererar snygga, moderna, effektiva och funktionabla hus på mycket kort tid.

Välj Willa Nordic som leverantör av ert hus om ni vill ha ett snyggt och modernt hus på mycket kort tid, samtidigt som ni själva har möjlighet att tillsammans med en husdesigner rita ert drömhus.

2 Replies to “Willa Nordic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *