Vårgårdahus

Vårgårdahus har ett motto som lyder: Vi hjälper er som kund att hitta hem. De anser också att kunden själv vet hur huset ska se ut och vilka krav, önskemål och behov som finns. Vårgårdahus har ett 30-tal olika småhus som du kan välja mellan.

Om företaget

Vårgårdahus är ett dotterbolag till det privatägda företaget TB-Gruppen AB som finns i Alingsås. 1974 grundade Mattias Olsson Bygg AB verksamheten, i början var bara byggföretaget inriktade på att bygga småhus. Tiden gick och företaget började växa allt mer och på 80-talet blev verksamheten inriktad på byggnation av bostadsrätter. 1985 började samarbetet med företaget Tommy Byggare som senare bildade TB-Gruppen AB. Man flyttade in i den första produktionsanläggningen 1987 och 3 år senare fick man flytta in i finare och bättre lokaler.

Vårgårdahus har en omsättning på 120 miljoner svenska kronor och de säljer 100 hus till privatpersoner om året. Deras slutmål är kort och gott att kunden alltid ska vara nöjd.

Vårgårdahus är med genom hela processen och sköter kontakten med kommunen och/eller myndigheterna. De anser att du som kund enbart behöver tänka på allt de roliga med husbygget såsom hur köket, badrummet ska se ut eller hur ni ska möblera.

Om du inte har någon egen tomt att bygga huset på så kan Vårgårdahus även hjälpa dig med detta. Det kan dock variera mycket från kommun till kommun vilka tillgångar som finns, men företaget har många kontakter som kan hjälpa dig och din familj att hitta hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *