Vallsjöhus

Oavsett vart du bor i vårt avlånga land förser de kunden med hus som är byggda enligt dina egna önskemål och specifika behov. Med det gamla ordspråket ”egen härd är guld värd” klingande i öronen brinner de för att varje människa ska få uppleva hur det är att träda in i sitt eget drömhus.

Om Vallsjöhus

Vallsjöhus må vara ett litet företag, men inte desto mindre erfarna. De har stor kompetens och mångårig erfarenhet av trähus. Erfarenheten sträcker sig tillbaks till 70-talet och det speglar av sig om man ser på den kvalitet som företaget erbjuder.

Lite utanför Sävsjö i Småland, i en liten by som heter Hultagård. I denna lilla by, som ligger precis vid en liten sjö brinner flitighetens fackla under många timmar per dygn.

Hur Vallsjöhus fungerar

Med förhoppningen om att företagets småländska rötter ska spegla av sig i husbygget satsar de på högsta möjliga kvalitet med endast de bästa underleverantörer som finns att tillgå. Husen bygger de i gedigen småländsk stil. Viktigt är att husen ska inneha full funktionalitet och stor kvalitet. De satsar även på att kunden ska känna att denne får ut så mycket som möjligt av resultatet så det där lilla extra är alltid standard.

Det faktum att Vallsjöhus ligger i nära anslutning till naturen och precis intill en sjö medför att inspiration inte är en bristvara. Husen som byggs har ofta stora fönster som ger mycket ljus och vacker utsikt.

Den som är på jakt efter ett vackert, gediget småländskt och fullt funktionabelt hus med bibehållen kvalitet bör välja Vallsjöhus. De satsar på estetiskt tilltalande hus utan att för den delen tumma på kvaliteten.

2 Replies to “Vallsjöhus

  1. Vallsjöhus anlitar byggare som har flera anmälningar mot sig hos Kronofogden. Byggaren är nonchalant, försenad med bygget och använder arbetskraft som inte talar ett ord svenska. Vallsjöhus är likgiltiga och menar att det inte är deras fel. Husbyggare som inte tar sitt ansvar, strävar efter nöjda kunder och ett gott rykte är definitivt inte seriös utan enbart intresserad av pengar och inte framtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *