SmålandsVillan

En småländsk hustillverkare med gedigna traditioner som levererar mycket hus för pengarna. De orden beskriver hustillverkaren SmålandsVillan bäst. Här finner du alltså företaget som levererar ett högkvalitativt boende där du får valuta för pengarna.

Koncernen som SmålandsVillan ingår i, BWG Homes AB, har en årsomsättning på 1,9 miljarder och är den ledande huskoncernen i Sverige. Sedan 1927 har företaget byggt hus, så man kan med fog säga att de har en mycket lång erfarenhet i branschen.

Med rationella metoder och i en total fuktfri miljö bygger de husen. De byggs alltså inomhus året runt för att garantera kunden ett problemfritt bygge. Tack vare att Smålandsvillan har torra och varma fabrikslokaler kan hantverkarna arbeta utan att oroa sig över att regn eller kyla ska förstöra och därmed försena bygget.

I fabriken sker allt arbete, från första spik till toaletter, skåp och elektricitet. Allt sätts på dess givna platser i det nybyggda huset för att sedan transporteras till slutdestinationen.

Smålandsvillan har sina fabriker på två platser i Sverige, dels i Vrigstad och en i Sundsvall. På dessa platser tillverkar företaget några av vårt lands bästa och mest funktionella hus. Detta har visat sig vid ett flertal tillfällen. Sedan företagets start har utvecklingen bara gått framåt och år 2003 sålde de inte mindre än 250 hus.

De bygger husen enbart i trä och denna metod har stora miljöfördelar, dels på det faktum att trä sammanbinder koldioxid, därmed kan koldioxidutsläppen minskas enbart genom att man börjar använda sig av trähus istället för hus i något annat material.

SmålandsVillan har en arbetsmodell som de arbetar efter, ”Noll-fels-visionen”. Denna modell innebär att de har som mål att överlämna huset till kunden utan några som helst fel på slutbesiktningsdagen.

One Reply to “SmålandsVillan”

 1. Hej
  Jag tänker att bygga sommar stuga på 92 m2 vid morningsand, därför är jar intereserad att få träffa er och diskutera om priset.
  Vladimir Smirnov
  smirre.sundsvall@telia.com
  Var snäll och kontaktar mig
  Tack

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *