Sidensjöhus

Sidensjöhus är hustillverkaren som ger dig ett personligt boende. Oavsett vad eller hur stora dina krav är kan de alltid se till så att du får ditt drömhus. De har kontor runt om i vårt avlånga land så oavsett vart du bor eller är verksam kan de tillverka såväl som leverera ett funktionabelt hus till dig.

Sidensjöhus har höga kvalitetskrav, kanske ställer företaget branschens allra högsta kvalitetskrav, vilket är en stor trygghet för kunden. Om du tittar på två olika Sidensjöhus så kommer du se att dessa hus ser helt och hållet olika ut, det är tack vare att kunden själv får välja hur slutresultatet ska bli, både inuti och utanpå.

Du som kund kan även komma med en helt egen husskiss som du själv ritat, i annat fall kanske du blir inspirerad av husen som Sidensjöhus redan ritat upp. Allt från en skiss till färdigt hus. kan du lita på att du får personlig hjälp av denna erfarna och skickliga hustillverkare.

Hur Sidensjöhus arbetar

Husen byggs inomhus vilket gör att hantverkarna kan arbeta när som helst på året utan att vara orolig för att resultatet ska påverkas negativt på grund av fukt och kyla. Huset är en enda enhet under byggnationen men i slutet av tillverkningen delas det upp i sektioner för att kunna transporteras till slutdestinationen. Arbetet tar 6-8 veckor beroende på omfattning men resultatet blir uteslutande förstklassigt.

Därför Sidensjöhus

Om du vill att en miljömedveten och kunnig entreprenör ska bygga ditt hus är Sidensjöhus tillverkaren för dig. Att bygga hus i trä ger stora fördelar för miljön. Trä binder koldioxid och tack vare att man bygger hus i trä kan man minska koldioxidutsläppen

2 Replies to “Sidensjöhus

  1. HusCompagniet är ett ledande husleverantör företaget som hjälper dig att bygga hus ett Nya Hus, Husleverantör, Hustillverkare,    Småhus, Sten, Tegel, Tomt,  Villa, Arkitektritade

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *