Rörvikshus

Rörvikshus är företaget som anpassar sig efter kunden, dennes drömmar och personliga förutsättningar. Innan de ritar och bygger huset tittar de på tomtens möjligheter för att de ska kunna bygga det hus som motsvarar kundens önskemål och krav.

Rörvikshus har riktigt duktiga underleverantörer som kan ge kunden en snabb service samt hög kvalitet för ett bra pris.

Rörvikshus må vara en liten hustillverkare och är därmed mycket personlig. Kunden och Rörvikshus skissar tillsammans på ett hus eller om kunden själv redan val ut en skiss. Kunden har goda möjligheter att göra hemmet personligt. Med hjälp av köksdesigners och specialister får kunden hjälp att skapa personliga detaljer i hemmet, du får även hjälp med allt från pappersexercis samt upphandling till goda råd samt kontakter.

Det som många inte tänker på är att det är väldigt viktigt att ha välisolerade väggar. Du behöver ha en tjock isolering i både väggar och tak och du behöver också ha dubbla skivmaterial på väggarna för att få bästa möjliga ljuddämpning. Vissa tycker att det är viktigare med en centraldamsugare istället. Rörvikshus kan se till så att ditt hus motsvarar dina förväntningar, dina drömmar och efter dina möjligheter, de bygger alltid husen med uteslutande högkvalitativt material.

Därför bör du välja Rörvikshus

Rörvikshus tycker att det är viktigt att huset blir personligt, alla människor är olika, alla människor har olika stil, personlighet och drömmar. De tycker att huset ska spegla det som kunden tycker är det allra viktigaste i livet.

Rörvikshus ritar gärna om huset efter kundens egna önskemål och drömmar. Om du som kund har önskemål så tycker de att det är av högsta vikt att du framför dem. De kommer att hjälpa dig att förverkliga dina drömmar.

3 Replies to “Rörvikshus

  1. Se upp för Rörvikshus, vi har byggt med dom och vår besiktningsman sa att han aldrig har sett så mycket fel på ett och samma hus. Nu är det ett par år sedan och vi försöker fortfarande få dom att åtgärda en rad fel och brister i huset men mycket lite händer. Dom gör bristfälliga, eller inga, lösningar som år efter år visar sig att de inte fungerar utan att de måste komma tillbaks till samma fel.

  2. Vad ni än gör så välj inget Rörvikshus! De är rena och skära lurendrejare! Vi hade över 50 anmärkningar på besiktningen och efter nästan 2,5 år har de fortfarande inte åtgärdat dem. De är fullständigt ansvarslösa

  3. En undran: vad är det som gått fel och vad för slags anmärkningar handlar det om? Har ni byggt med total- eller generalentreprenad?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *