Modulenthus

Modulenthus grundades 1965 i Hässleholm. De bygger husen inomhus och de tycker att processen blir mer effektiv och de kan därför tillverka högkvalitativa hus. Deras grundide är förädlad och de kan stolt säga att de har ett av Sveriges säkraste och kanske snabbaste byggmetod.

För att minimera risken att huset ska bli fuktskadat, bygger de huset inomhus. De sätter in allt från el och vvs till spis i köket på huset inuti fabriken, sedan transporteras huset i sektioner till platsen där huset ska stå. På plats monteras huset på sin grund och yttertaket kommer på plats. Tack vare att de använder sig av ett stort hantverkshus där alla husen byggs, de har även alla hantverkare och byggmaterial på plats, det gör att allt går som på räls och produktionen går mycket snabbare och du kan tack vare det få ett fast inflyttningsdatum.

De har en byggmetod som ger Modulenthus total kontroll och tack vare det så kan de ge kunden ett fast pris på husbygget och eftersom husbygget inte tar någon långtid så blir byggnadskreditivet mycket lägre. Det kan röra sig om upp till tiotusentals kronor och det är pengar som du istället kan ha mycket roligare med du kan till exempel lägga dem på någon specifik del av huset som till exempel en veranda.

Modulenthus gör en slutbesiktning av ditt hus när det är färdigbyggt. De gör en grundlig kvalitetsgranskning som innebär kontroller av både fabriken och montageplatsen samt i det färdigbyggda huset. Du får dessutom en ett konsumentskydd som täcker huset i hela 10 år.

3 Replies to “Modulenthus

  1. Undvik allt som har med Finndomo Modulenthus och Hjältevadshus att göra! Dom har fördärvat för så många familjer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *