Götenehus

I mer än 75 år har Götenehus varit en av de ledande hustillverkarna i Sverige och det är måhända tack vare deras kvalitets- och helhetstänkande. Deras hus är kort sagt något utöver det vanliga och de bygger dessutom personliga trähus.

De har byggt personliga arkitektritade hus runt om i Norden och det har gett dem stora framgångar. De är mest kända för att tillverka småhus som är mer än bara en bostad. Att bygga ett hus är en av de största och kanske viktigaste affärer som du gör under din livstid.

Götenehus är företaget som ger kunden god service varvat med trygghet och de ger denne en totalentreprenad. Du behöver bara skriva under ett enda kontrakt, resten av allt pappersarbete tar Götenehus hand om och det resulterar i att du inte behöver oroa dig för några kostsamma och oväntade överraskningar när huset är färdigbyggt.

Om du har frågor om något, vare sig det handlar om ekonomi eller materialval kan du ställa dem till Götenehus representanter. Dessa är mycket serviceinriktade och de tar även hand om all kontakt med leverantörer såväl som hantverkare.

Förutom detta får du även hjälp med bankkontakt vid lånehandlingar samt om du behöver bygglov från din kommun. Götenehus har även en ambition att byggnationen ska gå så smidigt och enkelt som möjligt för att det ska bli enkelt och bra för kunden.

Götenehus har sin bas i Västergötland men de har kontor på ett flertal orter i vårt avlånga land.

6 Replies to “Götenehus

  1. HusCompagniet är ett ledande husleverantör företaget som hjälper dig att bygga hus ett Nya Hus, Husleverantör, Hustillverkare,    Småhus, Sten, Tegel, Tomt,  Villa, Arkitektritade

  2. Dyrt och dåligt! Det är billigt material de köper in till sina kunder vilket de förmodligen kan göra vinst på. Snickare  de anlitar för att bygga deras hus åt kund är riktigt usel. När huset har mycket fel ingen vill ta ansvar. Köp inte Götenehus!

  3. Har byggt med dom och skulle ALDRIG välja dom i dag om jag visste vad dom går för och skulle ALDRIG rekomendera dom till någon verkligen oseriöst företag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *