Fiskarhedenvillan

Oavsett var du än bor i Sverige tycker Fiskarhedenvillan att du har rätt att få ditt drömhus. Affärsidéen är att utveckla och sälja personliga, unika kvalitetshus till marknadens mest konkurrenskraftiga priser. Med dessa ord har företaget utvecklats till att bli vad det är idag, med nöjda kunder från norr till söder och från öst till väst i vårt avlånga land.

Om företaget

Fiskarhedenvillans verksamhet vilar på tre pelare. Den första är att husen ska byggas på plats och villabyggsatsen är navet i hela processen. Den andra pelaren är att materialkvaliteten ska vara hög och ge bevis på förstklassigt hantverk. Den tredje och sista pelaren är att endast samarbeta med välkända, respekterade och välrenommerade leverantörer för att kunna garantera kunden bibehållen kvalitet. Dessa tre pelare speglar företagets uppfattning om vad kvalitet är för något.

Hur byggandet går till

När fiskarhedenvillan bygger hus kan kunden känna säkerhet i att resultatet blir minst sagt häpnadsväckande bra. Med hög kvalitet och lyhördhet inför kunden och dennes krav bygger de hus som motsvarar alla förväntningar och passar in i nutiden. Under tiden som huset byggs har kunden full insyn i processen och har möjlighet att vara med och påverka resultatet.

Varför Fiskarhedenvillan?

Företaget grundades år 1992 vilket gör den till en förvånansvärt mogen och högkvalitativ yngling. På bara några år växte företaget kraftigt och utvecklades med enorm hastighet. Den kraftiga tillväxten vittnar om att svenska folket ser stora fördelar i sättet Fiskarhedenvillan bygger villor och inte minst deras enorma kompetens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *