Eksjöhus

Med Simon Lindholm som grundare har Eksjöhus byggt hus i över 65 år och är idag en utav Sveriges ledande hustillverkare. Det var år 1944 som denne man började bygga redan monteringsfärdiga hus.

Familjen Lindholm äger fortfarande företaget. Idag tillverkar de inte bara hus, det finns även sågverks- och transportverksamhet i koncernen. Företaget anser att det är en kvalitetssäkring eftersom de själva kan ha kontroll på råmaterialet som de köper in och själva kapar, hyvlar, grundmålar och hållfasthetsberäknar.

Med egna lastbilar kan de själva leverera slutmaterialet till kunderna i tid och samtidigt veta att allt fraktas varsamt. Tack vare den långa erfarenhet företaget har vet de exakt hur de ska bygga hus för att få fram det bästa resultatet.

Eksjöhus varar från generation till generation

Så om du vill ha ett hus som du, dina barn och kanske deras barn kan bo i ska du välja att låta Eksjöhus bygga ditt drömhus. För med mer än 65 års erfarenhet är dom mycket skickliga och pålitliga.

Alla Eksjöhus snickare, arkitekter, konstruktörer och byggnadsarbetare har samma mål. Med detta mål drivs företaget framåt och låter det utvecklas. Målet är att uteslutande tillverka hus av hög kvalitet.

Eksjö industri AB och Eksjöhus Transport AB ingår i koncernen Eksjö. Eksjö industri AB är ett sågverk och Eksjöhus Transport är ett transport bolag som transporterar husen till kunderna.

Eksjö industri framställer över 60 000 kubikmeter sågvirke per år. Det är inte bara Eksjöhus som får del utav virket, svensk byggvaruhandel och en mängd olika europeiska länder får också en del utav virket.

3 Replies to “Eksjöhus

  1. Vi bygger Eksjöhus modell Stjärnvik valet kunde inte blivit bättre. Snart flyttar vi in, allt har fungerat jättebra. Eksjöhus har en otrolig logistik vid leveranser. Det viktigaste var Eksjöhus val av byggmästare, kunde inte blivit bättre.

  2. AVRÅDER ER FRÅN ATT BYGGA MED EKSJÖHUS. Har aldrig varit med om något värre. Eksjöhus säljare är rena bluffmakarna! Tjänar pengar på att lura folk. Vi och några bekanta har byggt med eksjöhus och det ångrar vi djupt idag. Det värsta med eksjöhus är att trots att man hade allt som var fel på papper, tydligt så fick man inget stöd av huvudkontoret utan de höll med säljaren. 

  3. Bygger med Eksjöhus idag. Vi älskar huset, byggarna och de som gjort marken. Men säljaren borde få sparken. Idag skulle jag inte ha valt Eksjöhus. Totalentreprenad som visar sig inte vara en totalentreprenad. Alla ifrågasätter det och huvudkontoret själva verkar inte veta svaret. Har fått tips om att spela in alla samtal med säljaren, och har dessutom hört inspelade samtal med säljaren som bekräftar detta. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *