Ekeforshus

Husköpet är en av de största och viktigaste kapitalinvesteringar som man kan göra här i livet. Du investerar inte bara ditt kapital i ett hus utan du investerar även in dina drömmar, tankar och visioner i det.

Ekeforshus har sitt huvudkontor i Åseda i Småland och där tillverkas även husen. Själva bolaget grundades 1962. Med mer än 48 års erfarenhet i yrket kan de garantera högkvalitativa byggen. Företaget har en årsomsättning som ligger runt 150 miljoner kronor och bolaget är ett helägt dotterbolag till privatägda Active Invest AB

Ekeforshus är skickliga och de kan erbjuda kunden ett personligt och skräddarsytt hus. De har fyra serier hus som passar olika livsstilar och det ekonomiska förutsättningarna som finns.

För att Ekeforshus ska bli mer effektiva har de nu installerat en utav Europas mest moderna automatiserade produktionslinjer.

Ett kvalitetssystem ser till att de höga krav som de ställer på sig själva ska förverkligas och göra dem till den bästa hustillverkaren. Företaget gör kontroller för att säkra att husen och tillverkningshandlingarna håller en liknande standard så att båda parterna är nöjda med resultatet. Sveriges tekniska forskningsinstitut (SP) är de som utför kontrollerna på Ekeforshus.

För att du ska kunna vara riktigt nöjd med ditt köp så tecknar Ekeforshus färdigställande- och byggfelsförsäkring hos Gar-bo som är ett försäkringsbolag.

Enkla och smarta lösningar kan göra så att huset är funktionellt och dugligt i många år. Du ska alltid tänka flera år i förväg, för livet förändras och de hus som du från början vill ha just nu, kanske inte passar in i ditt liv om om 10 år. Det är alltid bäst att ligga steget före, menar Ekeforshus.

Är du inte intresserad av att renovera ditt hus så ska du absolut fundera på att köpa nytt med Ekeforshus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *