Borohus

I en liten by som heter Mjöbäck, mitt emellan Borås och Falkenberg finner man en mycket pigg och arbetsvillig 80-åring. Denna 80-åring som aldrig tidigare varit piggare kommer heller inte att ge upp under de närmaste åren. Borohus är ett hustillverkarföretag med många år och många tusen trähus att stoltsera med.

Om Borohus

Företaget Borohus såg dagens ljus för åttio år sedan och har sedan dess bara vuxit i sin verksamhet och även i popularitet bland det svenska folket. Med sina många år på nacken kan de räkna sig som det äldsta och det mest framgångsrika trähusföretaget i landet.

Deras hus finner du i hela riket och även ett par stycken utanför Sveriges gränser, att räkna dem alla skulle vara en smärre omöjlighet men det är många som genom åren kommit ut ur tillverkningsfabriken.

Hur Borohus jobbar

Under sina åttio år har Borohus lärt sig ett och annat inom tillverkning av trähus. Ett av de viktigaste lärdomar åren har fört med sig är vikten av att lyssna på kunden. Detta innebär att du som kund kan komma in till kontoret med en idé. Tillsammans med en husdesigner sitter ni sedan och planerar det nya huset i detalj. Dina åsikter, dina önskemål och dina specifika förutsättningar är elementära för att Borohus ska kunna förverkliga din dröm.

Därför bör du välja Borohus som leverantör och hustillverkare

Om du vill ha en erfaren och duktig hustillverkare är valet Borohus. En hustillverkare som lyssnar till dina behov och som kan inbringa trygghet med sin mångåriga erfarenhet och kompetens av trähus.

3 Replies to “Borohus

  1. Borohus har fina hus och centralt är Borohus måna om sina kunder! Bygg gärna ett Borohus så länge ni inte ör det i Örebro län för deras säljare är inte att lita på!

  2. Vi bygger med borohus i Göteborg. och vi är SUPERNÖJDA!!  bra kvalite- och tekniska egenskaper på husen. Bra service samt super trevliga snickare.
    Mycket plus att de kör totalentreprenad och att de har ordentliga avtal.
    Vi kan varmt rekomendera Borohus!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *