Bollebygdshus

Bollebygdshus är ett företag med mångårig erfarenhet. De har byggt hus till det svenska folket sedan år 1964 och ökar ständigt i popularitet hos blivande såväl som nuvarande husägare. Med policyn att alltid vara lyhörda och alltid leverera hus av högsta kvalitet har de fler nöjda kunder än snittet i branschen.

Företaget Bollebygdshus

Bollebygdshus hittar man om man åker längs riksväg 40 mellan Borås och Göteborg. Företaget var från början familjeägt och såg dagens ljus år 1946, dock var det ett litet sågverk på den tiden.

Grundarna och medarbetarna utvecklade snabbt en god materialkännedom och efter tjugo år var de redo att ta steget att lämna sågbranchen och börja bygga hus.

Idag är Bollebygdshus en stolt, erfaren och mycket stark 60-åring som finns till för det svenska folket. Med lyhördhet och stor kompetens skapar de hus som är helt anpassade efter kundens specifika önskemål och behov.

Hur Bollebygd bygger husen

Bollebygdshus är än idag ett familjeföretag. Med mångårig erfarenhet och stor materialkännedom kan kunden känna sig trygg i att huset blir som denne tänkt sig. Bollebygdshus jobbar efter principen att vara lyhörda på kundens krav och önskemål. Innan husbygget sätter igång har kunden möjlighet att prata med bemanningen samt husdesigners för att vara säker på att få sitt drömhus. Under tiden som byggandet pågår har kunden full insyn i arbetet och kan vara med och påverka.

Varför Bollebygdshus?

Om du som kund vill ha ett hus som är anpassat efter dig och dina önskemål är Bollebygdshus ett företag att satsa på. Företaget har 12% fler nöjda kunder än snittet inom branschen. Dessa siffror talar för att du som kund känn känna dig trygg i ditt val av husleverantör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *