Björklidenhus

Mitt i hjärtat av Mälardalen finner man husbyggaren som bygger med erfarenhet, skicklighet och glädje. På ett fåtal år har denna husbyggare vuxit till att bli marknadsledande inom sin genre och satsar ständigt på att utvecklas och bli större.

Om företaget

I det lilla samhället Fjärdhundra, mitt emellan Enköping och Sala finner man Björklidenhus. Att ha sitt huvudkontor och tillverkning just i Fjärdhundra var ett medvetet och strategiskt viktigt val som visat sig vara lyckat. På bara tio år har denna hustillverkare blivit marknadsledande på kostnadseffektiva hus med vattenburen golvvärme och platta på mark.

Björklidenhus bygger hus, men de är även leverantörer av material och samarbetspartners. De satsar helhjärtat på att du som kund ska bli nöjd med bygget såväl som samarbetet och har alltid hög kvalitet som största mål.

Hur Björklidenhus jobbar

När du beställer hus eller samarbete med Björklidenhus kan du förvänta dig största service och bästa kvalitet. Allt utgår ifrån hur du som kund vill ha det. Dina specifika önskemål och behov är det väsentliga. De levererar villor i alla stilar och storlekar. Oavsett om du vill ha ett modernt hus eller ett hus i klassisk stil har Björklidenhus lösningen för dig. Även större eller mindre garagebyggnationer ingår i Björklidenhus åtaganden.

Därför bör du välja Björklidenhus

Björklidenhus kan leverera ditt drömhus, ingen tvekan om den saken. Du bestämmer hur ditt hus ska se ut och de bygger. Du som kund har full insyn i byggandet och har full möjlighet att vara med och påverka slutresultatet. Dessutom är Björklidenhus Cancerfondens Företagsvän, detta innebär att du som kund är med och stödjer denna livsviktiga fond.

One Reply to “Björklidenhus”

  1.  jag har köpt ett hus frän björklidenhus men är inte nöjd de ha gått ett helt år men felen består vill ni ha alla detaljer så ring mej 0500 917226

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *