Anebyhus

Om du är ute efter ett hus som ser ut som du själv vill ha det är Anebyhus tillverkaren för dig. Oavsett om du vill ha en modern, gammal eller unik design har Anebyhus lösningen för dig. Kanske vill du ha ett miljöhus, kanske vill du ha ett flervåningshus, kanske vill du ha stora fönster eller små, möjligheterna är många och hindren få med Anebyhus.

Om företaget

Det hela började med ett litet lokalt sågverk i Aneby. Efter Andra världskriget var ekonomin i obalans, människor var tveksamma på det mesta och läget var minst sagt osäkert. Trots det faktum att Sverige inte var direkt inblandade i kriget påverkades vi ändå med allmän oro som följd. Sågverket började tillverka hus till ortsborna och insåg tidigt vilken potential som dolde sig bakom alla sågar och allt timmer. Sextio år senare tillverkar företaget fortfarande flexibla, funktionabla och högkvalitativa hus.

Hur Anebyhus jobbar

När Anebyhus tillverkar hus utgår de alltid efter kundens specifika behov, önskemål och framförallt förutsättningar. Inget uppdrag är för stort eller för litet och ingen kund är obetydlig. Man får själv vara med och påverka resultatet då allt utgår från kunden och dennes önskemål och krav. Största delen av tillverkningen sker inomhus i fabriken, vilket vittnar om vilket miljöengagemang som ligger bakom ett Anebyhus, dessutom bygger de alltid in dubbla lager isolering i ytterväggarna och en tjock impregnerad träfiberskiva utanför isoleringen för att göra det stabilare.

Därför bör du välja Anebyhus

Valet är enkelt. Om man vill ha ett personligt hus byggt med kärlek och engagemang gör man rätt i att låta Anebyhus sköta byggandet. Med sin mångåriga erfarenhet och stora kunnande skapar de dina drömmars hus. Dessutom slår du ett slag för miljön då Anebyhus är ett miljömedvetet företag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *